January 5, 2010

"Moda za poneti" i svašta nešto još

Poslednja u nizu izložba pod nazivom "Moda za poneti", održavala se 26/7. decembra na starom mestu (kc "Grad") i mogu vam reći da je bila bolje organizovana i posećenija od prethodne na kojoj sam učestvovala(oktobarska,o kojoj nisam pisala jer sam se između ostalog ulenjila što se tiče bloga :/ ).Utisci su sjajni!Upoznala sam mnogo novih ljudi,i neke stare online prijatelje,od kojih bih izdvojila jednog od mojih najdražih Zoricu ,koja je po mom mišljenju najzaslužnija što se u Srbiji pročuo filc i filcani nakit :)
Moram da se pohvalim predivnom ogrlicom koju mi je poklonila,oduševljena sam pre svega što je zapamtila koliko mi se dopala kada sam je videla(o b o ž a v a m Snoopy-ja),a naravno i samom ogrlicom.
Još jednom ovako javno VELKO hvala :*****


Evo i naše sličice,slikane na kraju vrlo napornog prvog dana izložbe:


Moje dve veoma drage prijateljice umetnice su napravile veoma lepe članke o izložbi i izlagačima i to na vreme (trep,trep :),nadam se da se neće ljutiti ako ostavim linkove ka njihovim postovima:
http://dondaart.blogspot.com/2009/12/decembarska-moda-za-poneti-2009.html
http://www.dugmence.com/2009/12/moda-za-poneti-26-27-decembar-2009/
Svakako preporučujem da pogledate ceo blog,tj. sajt,nećete se pokajati :)
Nažalost,imam samo jednu moju reprezentativnu fotografiju sa izložbe da podelim sa vama -spontana fotografija mene sa mojim vernim savetnikom-konsultantom i povremeno dizajnerom (u slobodno vreme mojom sestrom:) Nadom kako uređujemo štand :)

Pošto me dugo nije bilo na blogu,postaviću za dve slike radova- jednu prelepog prstena koji je najvećim delom napravila moja gorepomenuta sestra i koji zaslužuje da se nađe u centru pažnje ,i jednu na kojoj je dosta novih radova:

Povodom Nove godine,na forumu MojRučniRad je organizovan po prvi put miks konkursa i swapa sa temom "Novogodišnji anđeo" .Bila sam srećnica da prilikom razmene poklona dobijem pobednički rad ni manje ni više nego od moje komšinice Nišlijke, mada moram reći da je konkurencija bila žestoka, stvarno je bilo prelepih radova. Evo pobedničkog:


Neverovatan je uživo,fascinirana sam preciznošću kojom je urađen!

Pred kraj ovog duuugog posta bih želela da se zahvalim svima koji prate moj blog (s obzirom na broj komentara nisam imala pojma da vas je toliko) što ste me opomenuli i dali mi motivaciju da nastavim da postujem!
Na samom kraju, želim da svima vama poželim srećnu Novu godinu i sve najbolje u njoj!


Do skorog kuckanja :*

8 comments:

misha said...

I tebi sretna Nova godina, a sad ću natenane da razgledam onu fotku s mnogo radova, jako mi se dopada :)))

Nena said...

Divan ti je andjeo Mima. I prsten i ogrlica.
Srecna ti Nova godina. :)

StellaEgo said...

Eto da bih uvecala broj komentara ;)
Srecna ti Nova Godina...
I naravno, vec znas, da su ti radovi divni :**

Little Glory said...

Drago mi je da smo se upoznale na Modi, tvoje minijature su prekrasne! Puno uspeha u radu zelim :)

Anonymous said...

Hvala vam svima :))))
Planirala sam da slikam sve radove za modu na gomilici,ali bila sam u prevelikoj zhurbi,naravno-zashto prosto ako mozhe komplikovano i u poslednji trenutak da zavrshavam sve? :)
Neno :*
Stella,znam,ali prija da chujem ;) :*

Zorica-Filzlaus said...

Mima jako mi je drago da smo se napokon upoznale...i naravno kad si ostavila komentare za ogrlicu odmah sam je namenila tebi...pa kad se nekom nesto tako PUNO svidja onda je zasluzio da ga ima:)Budi uvek tako lepo nasmejana i radosna kao i do sada!

P.S.HVALA za predivan Hundertwasser prsten:)

Kristina said...

Mima, sve najlepše ti želim, sada i zauvek.
Hvala ti na lepim rečima i komentaru.Kristina-Dugmence

Donda said...

Draga Mima ja tek sad vidim ovaj text! Zao mi je sto nisam prvi dan fotkala tvoje radove, ali nisam imala fotoaparat, a i iskreno - bila sam pomalo sludjena medju onim silnim svetom.Da li mogu da ovu tvoju fotku, gde si ti sa sestrom, naknadno ubacim u izvestaj sa Mode? Drago mi je sto smo se videle na Modi iako nismo imale mnogo vremena za druzenje!Ipak se nadam nekoj sledecoj Modi i nekom vecem druzenju! :*