October 24, 2009

Disco!Posle duuužeg vremena,evo mene opet na blogu :)
Želela sam da postujem i ranije,ali nikako da se nakanim.
U međuvremenu se dogodilo nekoliko zanimljivih stvari. Najzanimljivija je svakako moje učesće na "Modi za poneti", kojom sam oduševljena i jedva čekam da učestvujem opet! Atmosfera, poseta i društvo su bili sjajni - ukratko, bilo je fenomenalno s obzirom na to u kakvom sam haosu otišla, tako da nosim najpozitivnije utiske sa te manifestacije i nadam se da ću opet izlagati tamo :)
Jedina malo negativna stvar je što sam se vratila potpuno iscrpljena i odmah zaronila u brdo obaveza koje sam zbog priprema malo gurnula u stranu i nisam imala ni ideju, ni volju, ni energiju da pravim nešto novo.
Onda sam videla jednu divnu fotografiju autorke Jovane Damnjanović :Odmah me je oduševila!I i dalje mi se mnogo sviđa :)
Par dana mi se motala po glavi neka ideja i neke tehnike koje sam videla na internetu, ali sam u nedostatku vremena ideju razrađivala u hodu, a samu ogrlicu pravila nekoliko dana,tj. u delovima :)
Najviše me kod nje oduševljava to što iz različitih uglova različito izgleda, a izgled takođe zavisi i od svetlosti, boja koje dominiraju okolinom... ludo skroz.Mene najviše podseća na disko :)
Da bih vam bilo jasnije o čemu pričam, evo nekoliko sličica,mada je ravno uživo mnogo lepša, kako to izgleda uvek biva sa mojim nakitom(tako mi bar ljudi kažu) .


Pozdrav do sledećeg kuckanja(nadam se uskoro)!

10 comments:

Unique by Dasha said...

Kao i uvek-strava!
Mastovito i drugacije...
Mima ti si unique ♥

misha said...

Odlična ideja, ja obožavam stvarčice koje tako prelamaju svetlost - mogla bih satima da ih gledam :)

Nena3110 said...

Uvek me odusevljavas, sjajna si i neumorna...brzo si se vratila u svoj kreativni svet, posle naporne Mode.
Kiss!

Anonymous said...

Dasha,hvala na komplimentu :*
Misha,i ja ih obozhavam,a ovo je tako zanimljivo za gledanje da sam ga ja satima prevrtala po rukama i nisam mogla da verujem da sam uspela da dobijem taj efekat :)
Neno :**********

Little Glory said...

Divno Mima, vrlo neobicno! Svaka cast na realizaciji ideje! :)

daca said...

da ne bi došlo do zabune,izuzetno mi se dopada,vrlo je oreginalno i maštovito.

bensedin art said...

Jako je interesantna, sigurno se lepo prelama na svetlu!

Morticia said...

Prelepo, kao i svaki tvoj komad!

Davor Zeljkovic said...

Ako ste korisnik Facebooka pridružite nam se na http://www.facebook.com/pages/Kreativnost/184149668170 gde pokušavamo da popularizujemo stvaranje raznoraznih predmeta ručne izrade.

Ivanina mala radionica said...

Ogrlica je bas sexy ...ma originalna skroz