February 9, 2009

...fly...



Zdravo :)
Ceprkajuci po kutjici o kojoj sam pricala u prethodnom postu,naletela sam na nekoliko osmirglanih i ispoliranih perli i potencijalnih privezaka ili broseva od efa-plasta.Izdvojila sam jedan,nacrtala balon na njemu i prelakirala i onda videla da nesto fali...nekako me ti baloni podsecaju na boje,cini mi se da je zato sto je to bilo na ikonici nekog programa za crtanje ranije,nisam sigurna...u svakom slucaju ovom mom je falila boja,pa je meni palo na pamet da nacnem nove paketice fima koje sam dobila od divnog drustvanceta sa foruma i napravim sto sareniji okvir.Potrajalo je neko vreme dok sam oblikovala tako sicusne loptice,pa dok sam ih dobro pricvrstila,pa ispekla,pa izlakirala,...inace me sustizu obaveze ovih dana,pa imam bas malo vremena da se bavim hobijem,tako da se nastajanje ovog brosa oteeeglo 5 dana.Da ne gnjavim vise,evo slicice!
:D










9 comments:

Anonymous said...

Vredelo je truda!

Apatinka said...

Jako je zanimljivo :)
i super si spojila kuglice sa osnovom :*

tamaris said...

ma nemam više komentare na ove tvoje predivne stvarčice...razvedrila si mi ovaj tmuran i kišan dan :)
fly mima,fly :)

Anonymous said...

Hi hi hiii...ovo je tako -TI !!!
Draga Mima,PRELEP je brosic!!!
pozz...

Drangulije said...

:)

Unknown said...

Bas je dobar!!!
:D

Nena3110 said...

Divan je Mima!. Mnogo mi se dopada. Zelim Ti da Ti donese srecu u narednim mesecima. Da letis, letis i sletis tamo gde zelis.

Vedrana said...

Mima, brošić je cakan, mada bi meni bio daleko primamljiviji upravo bez šarenih loptica (da, da, monohromatska priroda mora da prevlada kod mene).

A program čija je ikonica balon je Corel Draw.

Anonymous said...

Daaa corel draw...i meni je bio meden bez loptica,ali nekako me je mamilo da to uradim.Probala sam ga na crnom dzemperu,izgleda fenomenalno bas zbog loptica,bez njih mi je nekako previse neupadljiv(sto nije tako tesko s obzirom na velicinu:).
Hvala vam na komentarima :*